...
VANT - IGJEN: "Alle" vil ha en bit av målkongen Sigurd Rushfeldt. I desember ble han kåret til Årets Finnmarking, da ble dette bildet tatt. Foto: Torbjørn Ittelin

"Alle" digger Sigurd

Ikke bare Årets Finnmarking, men også Årets Nordlending.

Kine Moxness Sandnes E-post
Publisert 06.02.2012 kl 08:03 Oppdatert 06.02.2012 kl 08:03

Tips en venn på e-post:På slutten av 2011 kåret Finnmarken og Finnmark Dagblad vadsømannen Sigurd Rushfeldt til Årets Finnmarking. Talen var klar da avisene inviterte sine lesere til å være med og stemme på kandidatene – flertallet ville at fotballspilleren skulle få hedersbetegnelsen.

I helga delte avisa Nordlys ut en rekke priser under Nordlys Awards, og også der ble Rush hedret. Denne gangen ble han kåret til Årets Nordlending. Vadsøværingen, som er på La Manga med Til, hadde ikke selv anledning til å være tilstede i Tromsø under utdelinga.

Det var byens ordfører, Jens Johan Hjort, som delte ut prisen mens en fullsatt sal jublet.

Takketalene ble vist på storskjerm, og ifølge Nordlys var det en fornøyd fotballpensjonist som takket for hederen.

På forsiden nå


...

Knivstukket og drept på finsk skole

Norsk SeaKing-helikopter ble rekvirert til åstedet.

...

«De blåblå har ingen politikk for nordområdene»

Fylkesvaraordfører Bente Haug (Ap) er lite imponert av hva regjeringa gjør for Finnmark. I denne kronikken skriver hun om forskjellene på blå og sosialdemokratisk politikk.

Er du enig?

...

Samler ordførere for å berge skattekontor

Flere arbeidsplasser i Skatt Nord kan bli sentralisert vekk. Regiontillitsvalgte Silje-Charina Skog samler ordførerne til motstand, og har fått med Båtsfjords Geir Knutsen.

...

Regjeringen i London visste ingenting

Først etter at Kirkenes var frigjort fikk den norske regjeringen i eksil vite at sovjetiske styrker hadde krysset inn på norsk jord.