...
Mads Zuccarello har brukket håndleddet. Foto: Erlend Angelo, ANB

Zuccarello brakk håndleddet

New York (ANB-NTB): Mats Zuccarello Aasen pådro seg brudd i håndleddet i nattens NHL-kamp mellom New York Rangers og Buffalo Sabres.

Publisert 24.03.2012 kl 09:25 Oppdatert 24.03.2012 kl 12:08

Tips en venn på e-post:Dermed mister nordmannen trolig seks til åtte uker.

Zuccarello Aasen gikk ned for å blokkere et skudd i første periode av oppgjøret. Skuddet traff mellom albuebeskytteren og hansken på venstre arm. Zuccarello Aasen klarte å få pucken ut av sonen, men gikk deretter av isen med tydelige smerter. Buffalo vant til slutt oppgjøret 4-1.

New York Rangers bekreftet senere lørdag at 24-åringen nå satt ut av spill på ubestemt tid.

– Han (Zuccarello) er ute. Det er alt jeg kan si nå. Vi vet ikke mer, sa Rangers-trener John Tortorella da han møtte mediene etter kampen.

Spilleragent Erik Ryman var i kontakt med Zuccarello Aasen etter episoden.

– Slik det ser ut nå må han opereres og er ute i seks til åtte uker. Det kan blir lengre og det kan bli kortere. Vi får bare krysse fingrene, sa Ryman til TV 2.

Etter å ha spilt store deler av sesongen i AHL for farmerlaget Connecticut Whale ble Zuccarello Aasen hentet tilbake i varmen hos New York Rangers for et par uker siden. Siden har nordmannen fått spille sju kamper. I løpet av disse opptredenene har han scoret to ganger og hatt én målgivende pasning.


– Tilførte noe ekstra

Høyrevingen har høstet mye skryt for å ha fått opp dampen på Rangers' overtallsspill etter NHL-comebacket.

– Dette er ille. Han kom inn hit og tilførte et ekstra noe vi ikke har sett i hele år. Han har jobbet virkelig hardt i Hartford for å komme tilbake hit. Det har vært et tøft år for ham. Jeg føler med fyren. Vi kommer helt sikkert til å savne ham på isen og rundt laget, sa Rangers-back Ryan McDonagh til NY Daily News. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Frykter enorme saksbunker ved budsjettkutt

Dersom budsjettet kuttes, frykter de tillitsvalgte at arbeidsforholdene vil bli like ille som for fire år siden. Den nedturen vil de ikke være med på.

...

- Naturen her er fantastisk og tilbudene kommunen har å by på er veldig akseptable

Kenneth Bøkevoll (18) ser framtiden sin i Sør-Varanger.

...

Samlet superkrefter på scenen

Hvordan skape liv i en halvtom konsersal? Drikk store mengder Redbull, finn fram en trang batmandrakt og en lårkort supermannforkledning!

Se bildene fra pomorfestivalen

Vardø trakk ut på gatene til helgas fest.